Over ons

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Ontdek China op jouw manier!

Als online platform van een toonaangevend Chinees reisbureau biedt www.chinareizen.info privéreizen aan in China met de beste service tegen concurrerende prijzen. Tevens bieden wij in heel China treinreizen, stedentrips en transferservice aan zodat je gemakkelijk door China kunt reizen.

In China zijn veel reisbureaus om Beijing, Shanghai en andere steden te bezoeken. Waarom zou je dan voor GoGoBeijing kiezen? Het antwoord is heel simpel! Reizigers die gebruik maken van GoGoBeijing zijn naar meer op zoek dan alleen een vliegticket, een hotelkamer en een plekje in een bus of wagen. We maken jouw reis betekenisvol. Hoe we dat doen? Door kleinschalig en lokaal te deken. Bij GoGoBeijing gaan we na hoe we voordelen kunnen creëren voor de reiziger en zijn geplande reis. 

Privéservice op een betaalbare manier

Onze stijl van individueel reizen houdt in dat je reist, eet en slaapt op een lokale manier in Beijing, Shanghai of een van de vele andere bestemmingen in China. Een betere indruk van het lokale leven krijg je niet! Je doet beroep op de brede kennis van onze lokale begeleiders die je vanuit de toeristische boekjes naar de echte wereld brengen. Een wereld die er op wacht om door jou ontdekt te worden. De bestemming is niet het belangrijkste van je reis, het belangrijkste is op wat voor manier je reist!

Verantwoord reizen

Bij ons gaat verantwoord reizen over de houding die je aanneemt en de keuzes die je maakt tijdens het reizen. Respecteer de lokale bevolking, hun cultuur, economie en leefomgeving. www.chinareizen.info is een sociale onderneming, gevestigd in Nederland en China. De sociale waarde waar wij als bedrijf voor staan is net zo belangrijk als het economische aspect. Dit blijkt duidelijk uit het ontwerp van onze producten en de manier waarop onze reizen worden uitgevoerd.

Over www.chinareizen.info en het reisagentschap

www.chinareizen.info is het online serviceplatform van Shanghai Orient International Travel Service, met nationale vestigingen in Beijing, Shanghai en Xi`an en internationale vestigingen in Nederland en België.

Geautoriseerd certificaat door de China Tourism Administration: L-BJ-CJ00107

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!