Zhangjiajie

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Zhangjiajie National Forest Park is het eerste erkende nationale bospark in China, gekenmerkt door zijn unieke heuvels, toppen, rustige valleien, heldere beken, een overvloed aan flora en fauna en een gastvrij klimaat. Zhangjiajie Glass Bridge, gebouwd met 99 glasplaten, is 430 meter lang, 6 meter breed en 300 meter hoog,. Het is de langste en hoogste glazen brug ter wereld.

Dag: 
1
Aankomst Zhangjiajie

Je neemt een vlucht naar Zhangjiajie en je komt aan in de avond. Transfer naar het hotel bij aankomst. 

Dag: 
2
Zhangjiajie National Forest Park (B)

Na het ontbijt bezoek je de mooiste schilderachtige plekjes in Zhangjiajie National Forest Park. Je neem een kabelbaan naar de Tianzi-berg en je ziet grote pieken. Je loopt langs de trappen en geniet van de spectaculaire uitzichten vanuit verschillende hoeken. 

Tijdens de middag neem je de shuttlebus naar het schilderachtige gebied Yuanjiajie, waarvan de bergen de inspiratie zouden zijn voor de Hallelujah-berg in Avatar. Dit gebied is het meest bezochte gebied vanwege zijn bekendheid. Het duurt ongeveer 1 uur om de toeristische routes te lopen, voordat je de shuttlebus neemt naar de kabelbaan en de berg af gaat.

Dag: 
3
Zhangjiajie - Grand Canyon met Glazen Brug (B)

Na het ontbijt retour naar het park.

Vandaag bezoek je de Grand Canyon waar de wereldberoemde, lange glazen brug van Zhangjiajie gelegen is. Je krijgt een paar leuke slofjes om je schoenen die het glas beschermen en dan is het tijd om over de brug te schuifelen. Durf jij over de glazen brug van Zhangjiajie lopen? Dit is jouw kans!

In de namiddag is er tijd om het Baofeng-meer te bezoeken. Het ligt in een bassin in het midden van dit bergachtige gebied. Je moet ongeveer 20 minuten lopen om het meer te bereiken; dan zul je genieten van een tocht van 30 minuten in een houten boot. Het is een ontspannen ervaring als je vaart op het heldere water met uitzicht op de heuvels met verschillende vormen. Ondertussen geniet je van het entertainment van lokale minderheden die traditionele liedjes zingen.

Dag: 
4
Zhangjiajie - Mountain Tianmen - vertrek (B)

Ontbijt in het hotel. Voor de laatste keer transfer naar het Nationaal Park.

Tianmen Shan is zonder twijfel één van 's werelds mooiste bergen.

Met de kabellift ga je naar de top. Sommigen stellen dat de kabellift van Tianmen Shan de langste ter wereld is, anderen verwijzen naar de kabellift van Da Nang in Vietnam. Met een lengte van 7 kilometer duurt het 30 minuten om van de stad Zhangjiajie naar de top van de berg Tianmen te reizen. De rit is adembenemend en erg spannend. Eerst gaat de kabelbaan over de rand van de stad en dan over landbouwgrond. Ongeveer halverwege begint de echte beklimming. Tianmen Mountain doemt voor je op. Vanuit de kabelbaan heb je een perfect zicht op Heaven's Door, de ovale opening in de zijkant van de berg. Je ziet Tongtian Highway. Dit is de snelweg met 99 bochten die beschouwd wordt als een van China's gevaarlijkste autobanen.

Tianmen Cave is een groot gat dat zich op natuurlijke wijze gevormd heeft in Tianmen Mountain. Geloof het of niet, maar mensen in wingsuits en straaljagers zijn door deze nauwe opening gevlogen. Als je wil kan je de 999 trappen naar de Deur van de Hemel doen.

's Avonds transfer naar de luchthaven voor vertrek.

Inbegrepen: 
  • Privé Engelssprekende gids
  • Privé auto/bus - transferservice
  • Toegangsprijs voor de genoemde bezienswaardigheden
  • Hotelaccommodaties met dagelijks ontbijt

Extra kosten van Hotel Upgrade: 5-sterren Pullman Jingwu Hotel
EUR 30 per persoon per nacht

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!