Yunnan Travel

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Yunnan is de ideale vakantiebestemming van China door de perfecte combinatie van prachtig natuurschoon, diverse etnische gewoontes en een prettig klimaat door het hele jaar heen.

Meer dan 25 etnische minderheden wonen in Yunnan, wat voor een kleurrijke culturele mix zorgt! 

Yunnan is gezegend met een fantastisch landschap: van hoge bergen met eeuwige sneeuw tot aan tropische regenwouden, van meren tot ravijnen en van historische steden tot aan fascinerende landelijke gebieden. Kunming, Lijiang, Dali en het legendarische Shangri-La (voorheen bekend als Zhongdian) vormen de belangrijkste attracties op je reis. Geniet van de charme van Yunnan door ons Yunnan-vakantiepakket. 

Tijdens deze tour ontdek je de minderheidsculturen en het legendarische Shangri-La. De prachtigste landschappen en culturen van Yunnan wachten erop om ontdekt te worden -van oude dorpjes tot aan hoge bergen en van een van `s werelds diepste ravijnen tot aan het bekende “kalksteenbos”-. Geen tijd voor te winkelen, geen tijd voor omwegen, geen tijd voor fabrieken, alleen maar tijd om te genieten van elke bezienswaardigheid!

Dag: 
1
Aankomst Lijiang

De gids en chauffeur ontmoeten je op het vliegveld waarna de transfer naar het hotel plaatsvindt.

De oude stad Lijiang is de best bewaarde oude stad waar veel minderheden wonen. De meerderheid van de mensen behoort tot de Naxi. Sommigen verdienen nog steeds de kost met het maken van handnijverheidsproducten gemaakt van zilver, leer of textiel. Anderen verkopen lokale snacks. Geniet van het schilderachtige landschap van de stad en bekijk meerdere handnijverheidsproducten die je slechts in dit gedeelte van China tegenkomt. Beklim de Lion Hill en bekijk de stad vanuit een vogelperspectief.  

Neem een kijkje in het Black Dragon Pool Park, waar je een geweldig uitzicht hebt op de Jade Dragon Snow Mountain. 

Overnachting in Lijiang. 

Dag: 
2
Lijiang Reizen – De Jade Dragon Snow Mountain (B)

Vandaag staat een bezoek aan de Jade Dragon Snow Mountain op het programma. De berg staat bekend als de heilige berg van de Naxi. Ga met de kabelbaan naar boven en begeef jezelf in een waar paradijs. Bekijk de schoonheid van het natuurlijke landschap met onder andere sparren, weilanden, dennenbomen en wolken. 

Op onze terugweg naar Lijiang, geniet je van een lekkere lunch en bekijk je de mysterieuze muurschilderingen van Baisha. De muurschilderingen zijn meer dan 1000 jaar geleden geschilderd en tonen het levensverhaal van belangrijke godsdiensten in China zoals het confucianisme, taoïsme en het Tibetaans boeddhisme. Bij terugkomst in het centrum van Lijiang is de rest van de dag ter vrije besteding.   

Dag: 
3
Lijiang Travel – Tiger Leaping Gorge – Shangri-La Travel (B)

`s Morgens ga je onder begeleiding van je gids en chauffeur van Lijiang naar Shangri-La. Onderweg bezoek je een van `s werelds diepste en beruchtste kloven: de Tiger Leaping Gorge. Het onstuimige water van de magnifieke rivier de Jinsha stroomt naar een smalle vallei met een steen in het midden. Volgens een oud Chinees gezegde was de kloof zo smal dat de tijger eroverheen kon springen -vandaar de naam.

Na de lunch rijden we door richting Shangri-La. Het wordt je aangeraden goed uit te rusten in het hotel om te wennen aan de hoogte van 3200 meter.

Dag: 
4
Volledige dag naar de Songzanlin Lamasery en het Pudacuo National Park (B)

Ga helemaal op in de adembenemende natuurlijke schoonheid en de heilige religieuze sfeer van het ongerepte Shangri-La. Bezoek de grootste Tibetaanse boeddhistische Lamasery in de provincie Yunnan - de Songzanlin Lamasery -. Het klooster werd gebouwd in de stijl van het Potala-Paleis. De Songzanlin Lamasery vertegenwoordigt de Tibetaanse cultuur door middel van boeddhistische beelden en vele kostbare culturele schatten. Bezoek een Tibetaanse familie en geniet van een authentieke lokale maaltijd.

Pudacuo National Park beschikt over een goed bewaard gebleven ecosysteem in de oerwouden. Het Meer van Bita en het Meer van Shudu zijn een absolute must-see. “Bita” betekent “een plek met een dicht eikenbos” in de Tibetaanse taal. “Bitahai” betekent “een rustig meer”. Bitahai Lake is omgeven door bergen bedekt met oude dennen, eiken en rododendrons, en verschijnt als een smaragd in het hart van de bergen. Shudu Lake wordt omgeven door een bos van dennen, sparren en ruwe berken, en is de thuisbasis van veel wilde dieren zoals eekhoorns, goudkatten en fazanten. 

Overnachting in Shangri-La.

Dag: 
5
Shangri-La Vertrek (B)

Na het ontbijt begeleidt je gids je naar de luchthaven. Op naar de volgende bestemming!

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice privébus onder begeleiding van een gids
  • Entree voor de bezienswaardigheden
  • Tweepersoonskamer in een lokaal traditioneel pension of 3* hotel in de binnenstad met dagelijks ontbijt.

 

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!