Waterstadje Zhouzhuang

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Zhouzhuang wordt beschouwd als de mooiste waterstad van China. Deze meer dan 900 jaar oude waterstad is een schat van oosterse cultuur met zijn mooie natuur, unieke folklore, de goed bewaard gebleven oude woonhuizen en het prachtige uitzicht. 

Tegenwoordig is Zhouzhuang de beroemdste oude waterstad van China, het heeft een diepe culturele achtergrond en goed bewaard gebleven oude woonhuizen. Tevens is de stad beroemd vanwege de volkskunsten en volksambachten. Hoewel veel mensen van mening zijn dat de waterstad gecommercialiseerd is, zijn de prachtige uitzichten over het water onomstreden. In Zhouzhuang wonen zo`n 1000 huishoudens in oude woningen die gebouwd zijn tijdens de Ming- en Qing-dynastie(1368-1911) en de Republiek China(1911-1949). De veerboot is de beste manier om alles van de stad te zien. 

Programma:

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van het waterstadje Zhouzhuang onder begeleiding van een privégids, waarbij gebruik wordt gemaakt van de bus en metro. 

De lokale gids haalt je `s morgens op in de lobby van het hotel en zal je begeleiden naar het busstation in het noorden van Shanghai. De bus vertrekt om 08:00 richting Zhouzhuang, de busrit duurt ongeveer twee uur. Eenmaal in Zhouzhuang kopen we de tickets en gaan we richting het centrum.

Ontdek samen met je privégids de waterstad Zhouzhuang en geniet van de unieke waterwegen, stenen bruggen, de Shen Family Compound en de oude gebouwen langs de rivier. Als je in Zhouzhuang bent moet je zeker eens de lokale gerechten proberen of een kopje thee drinken terwijl je over de rivier uitkijkt, zo kun je pas echt het vredige lokale leven ervaren! 

Als de dagtrip voorbij is, nemen we de bus terug naar Shanghai. Bij aankomst zal de lokale gids je begeleiden naar het hotel, er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf nog de stad in te gaan.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice met de bus en metro
  • Entree bezienswaardigheden

 

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!