Terracottaleger

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Een bezoek aan het Terracottaleger is waarschijnlijk de voornaamste reden waarom je Xian bezoekt. Je hebt vast wel eens foto`s van het Terracottaleger gezien in reisboeken of op websites. Het Terracottaleger is in 1974 ontdekt door lokale boeren die een waterput aan het uitgraven waren. Tegenwoordig is het Terracottaleger één van de belangrijkste toeristische attracties van heel China. Sinds 1979 is de locatie van het Terracottaleger een museum, gelegen op zo`n 50 kilometer afstand ten oosten van Xian. In het museum vind je 3 hallen alsmede een expositieruimte waar de strijdwagens en paarden staan uitgestald. 

Programma:

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van het Terracottaleger onder begeleiding van een privégids waarbij gebruik wordt gemaakt van de bus en metro. 

De lokale gids haalt je om 08:00 `s morgens op in de lobby van het hotel en zal je begeleiden naar het busstation. De busrit naar het Terracottaleger duurt ongeveer 1 uur. 

Eenmaal bij het Terracottaleger aangekomen staan de duizenden soldaten stilletjes op je te wachten. Het Terracottaleger is ontdekt door boeren die een waterput aan het uitgraven waren en behoort nu tot de belangrijkste toeristische attracties van Xian. Het museum heeft een expositieruimte en 3 hallen, waarvan de eerste hal de grootste is. Het museum en het mausoleum staan op de Werelderfgoedlijst van Unesco.  

Als de dagtrip voorbij is zal de lokale gids samen met je de bus en metro nemen naar het hotel, er is natuurlijk ook de mogelijkheid om zelf nog de stad in te gaan.

Tips voor een lekkere maaltijd: er zijn veel maaltijden waar je uit kunt kiezen.  Zowel lokaal Chinees eten als westers eten is er rijkelijk aanwezig. De Subway en McDonald`s zijn ook beschikbaar, die je kunt vinden nabij de uitgang van het museum.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice met de bus en metro naar Xi`an
  • Entree bezienswaardigheden

Opmerking: 
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!