Shanghai - Luoyang per trein

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Luoyang is een van de zes oude hoofdsteden van China en is gelegen op de centrale vlakte, een van de ontstaansplaatsen van de Chinese beschaving. De wereldberoemde bezienswaardigheden in en nabij Luoyang bestaan onder andere uit de Grotten van Longmen, de Baimatempel, het Luoyang Museum en de Shaolintempel.

In november 2000 werden de grotten van Longmen toegevoegd op de lijst van Werelderfgoederen van Unesco. De Baimatempel was in 64 n.C. de eerste boeddhistische tempel van China en vormde zo de bakermat van het boeddhisme. De Shaolintempel is wereldberoemd vanwege het feit dat martial arts en zenboeddhisme er zo goed samen tot uiting komen. 

Dag: 
1
Shanghai - Luoyang met hogesnelheidstrein

Op de eerste dag ga je onder begeleiding van je gids met de metro naar het treinstation in Shanghai. Eenmaal aangekomen krijgt je je kaartjes voor de hogesnelheidstrein richting Luoyang. Privéauto en/of privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs.

Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door je lokale gids. Na kennismaking vindt de transfer per metro naar het hotel plaats.

Dag: 
2
Luoyang (B)

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van jouw Engelstalige begeleide wandeltour. Tijdens deze tour wordt er gewandeld of gebruik gemaakt van een auto.

Als eerste staan de Grotten van Longmen op het programma. De Grotten van Longmen zijn een van de drie belangrijkste grotten van China, tevens zijn er prachtige grottekeningen te vinden. De grotten zijn ontstaan tijdens de Noordelijke Wei-dynastie (386-534) en staan sinds november 2000 op de Werelderfgoedlijst

Vervolgens rijden we door naar de Baimatempel (“Tempel van het witte paard”). Deze tempel is de eerste boeddhistische tempel in China en heeft daardoor een belangrijke rol gespeeld voor de ontwikkeling van het boeddhisme in China, dat in 68 n.C. via India naar China kwam. 

Dag: 
3
Luoyang – Shaolintempel – Kung fu training (B)

Volledige dag die in het teken staat van een Engelstalige begeleide tour naar de Shaolintempel. Tijdens deze tour wordt er gewandeld of gebruik gemaakt van een auto.

`s Morgens begint de dag met een rit naar de Shaolintempel, gelegen op zo`n 12 kilometer afstand van Dengfeng. De tempel staat bekend als een van de meest gerenommeerde en oudste tempels van China en is de geboorteplaats van de parel onder de Chinese vechtkunst: Shaolin Kungfu. De voornaamste toeristische bezienswaardigheden zijn de Hall of Heavenly Kings, the Grand Hall, the Sutra Depository, Hall of Thousands of Buddha and the Pagoda Forest.  

In de Shaolintempel kun je een echte Chinese kungfu-show bekijken en er is zelfs de mogelijkheid om 1 tot 2 uur mee te doen met een kung fu training. 

In de namiddag rijden we terug en kun je genieten van je vrije tijd.

Dag: 
4
Vertrek Luoyang (B)

Na het ontbijt begeleidt je gids je naar de luchthaven of het treinstation. Op naar de volgende bestemming!

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Tickets hogesnelheidstrein van Shanghai naar Luoyang.
  • Entree bezienswaardigheden
  • Centraal gelegen 3* hotel in Luoyang met dagelijks ontbijt
  • Privébus-vervoer in Luoyang (onder begeleiding van een lokale privégids).
  • Transferservice voor metro in Shanghai op de eerste dag, (onder begeleiding van een lokale privégids).
  • Kungfu-show en -training.

 

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!