Shanghai - Hongcun per trein

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Op het moment dat een beroemd Chinees dichter, die bijna alle bergen die befaamd zijn voor hun prachtige vergezichten gezien had, de Gele Berg bezocht, zei hij: “Je hoeft niet alle bergen te bezoeken, als je Mt Huangshan of de Gele Berg maar beklommen hebt…”. Het uitzicht lijkt op een schilderij. Steile afgeronde toppen, versiert met vele dennenbomen, zijn over het gehele gebied verspreid.

Het dorp Hongcun is gelegen in de buurt van de zuidwestelijke helling van Mt. Huangshan of de Gele Berg. Het wordt opgenomen in de top 10 van China’s meest charmante dorpjes en samen met het dorp Xidi werd Hongcun in 2000 aan de UNESCO Werelderfgoedlijst toegevoegd.

Dag: 
1
Shanghai – Mt. Huangshan met nachttrein

Transfer service naar het Spoorwegstation per metro. Prive car/van transfer service is op verzoek en mits extra kost mogelijk.

Je krijgt je ticket en neemt de nachttrein richting de Gele Berg. 

Dag: 
2
De Gele Berg (L)

Vroege aankomst in het station van de stad Huangshan en verwelkoming door de lokale gids. Onmiddellijk transfer naar de scenic zone van de Gele Berg. Beklimming van de berg per kabellift en daarna maak je een flinke wandeling op de berg. 

Overnachting op de top van de berg.

 

Dag: 
3
Gele Berg - Hongcun (B, L)

Ontbijt in het hotel. Je kruipt vroeg uit de veren om te genieten van de zonsopkomst vanaf de top van de berg.
Hotel Check out en per kabellift naar beneden. Transfer naar het oude dorp HongCun en lunch bij een gastfamilie in HongCun. Je hebt vrije tijd om rond te wandelen in het mooie dorp.

Overnachting in een traditioneel guest house dat in handen is van een lokale familie.

Dag: 
4
Hongcun - Shanghai

Ontbijt in het guest house en vrije tijd in de ochtend

Daarna transfer naar het Huangshan spoorwegstation. In de loop van de ochtend van de volgende dag komt de trein aan in Shanghai.

Inbegrepen: 
  • Privé Engelssprekende gids
  • Treintickets Shanghai – Mt. Huangshan (Gele Berg) H/T
  • Entreegelden van de vermelde bezienswaardigheden
  • Maaltijden volgens het programma
  • Kabellift Huangshan H/T
  • Transfer service Single-way op Dag 1 per metro in Shanghai

Opmerking: Privéauto is mogelijk met extra kost

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!