Korte trip Mongolië

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Ontdek het land van chinggis khan! Eén van de hoogtepunten van deze tour is dat je een inzicht krijgt in het echte Mongoolse nomadenleven. Je bezoekt het 13th century complex waar je als het ware terug gaat in de tijd. Nog meer geschiedenis vind je in het Nationaal museum in Ulaanbaatar. Maar in deze tour geniet je ook van de prachtige natuur van Mongolië zoals in het Terelj National Park!

Dag: 
1
Ulaanbaatar City Tour

Aankomst in Ulaanbaatar, de hoofdstad van Mongolië. De Engelssprekende gids wacht je op aan de luchthaven. Transfer naar het hotel. Daar zal de gids de tour nog even met je bespreken.

Dag: 
2
13th Century Complex

Rit naar het XIII century complex, Het complex is volledig gebaseerd op de levenswijze van de Mongolen in de 13de eeuw. Je bezoekt het kasteel van de koning in het 13th century complex. Nadien bezoek je de andere plaatsen in het complex zoals de plaatsen van de ambachtslieden, leerkrachten en de shaman.

Dag: 
3
Chinghis Khaan Statue - Terelj National Park

Vandaag trekken we naar het Terelj nationaal park, vlakbij Ulaanbaatar. Het park bevat verschillende rotsen die geliefd zijn bij bergbeklimmers, de bekendste rots is de 'turtle rock' ofwel 'schildpaddenrots' simpelweg omdat de rots op een schildpad lijkt. Ook de Aryabal meditation tempel is een belangrijk deel van het park. Je krijgt hier de kans om te genieten van enkele optionele activiteiten zoals paardrijden, golfen enz.

Dag: 
4
Ulaanbaatar

Terugrit naar Ulaanbaatar. Je bezoekt het Gandandegchilen monastery, een vergulde boeddha vertegenwoordigt er de Mongoolse en Tibetaanse eenheid van geest en vrede. Nadien gaat de tour verder naar het Sukhbaatar Square in het hartje van de stad. Je ziet er de overgang van historische gebouwen en het nomadenleven naar verstedelijking. In de namiddag bezoek je het National Museum In dit museum wordt de Mongoolse geschiedenis op een leuke, duidelijke en informatieve manier weergegeven. Het museum toont onder meer een volledig ingerichte GER-tent en historische kostuums van de vele verschillende Mongoolse groepen. Topper is een maquette van de oude hoofdstad Kharkhorum, de beroemde historische stad ten tijde van Chinggis Khaan. Nadien stop je nog bij de grootste Kasjmir fabriek eén de shop. Op het einde van de dag neemt de gids je mee naar het hotel.

Dag: 
5
Departure

Afhankelijk van je vertrekuur heb je nog even tijd om te shoppen.

Inbegrepen: 
  • Privé Engelssprekende gids
  • Vervoer per busje op dag 02 - 04
  • Centraal gelegen driesterrenhotel in Ulaanbaatar
  • Reizen via wandelen en per lokale bus in Ulaanbaatar
  • Transfer service Tweerichtingsverkeer met de taxi van het treinstation
  • Gerkamp op dag 02 - 03
  • Toegangsprijzen
Niet inbegrepen: 
  • Internationale vluchten
  • Maaltijden
  • Visa service

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!