De Chinese Muur bij Badaling

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

De Chinese Muur, één van de grootste wonderen ter wereld, staat sinds 1987 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.  Net zoals een gigantische draak slingert de Chinese muur door woestijnen, graslanden, bergen en plateaus met een totale lengte van ongeveer 21.196 kilometer van oost naar west. 

De Chinese Muur kent een geschiedenis van meer dan 2000 jaar. Hoewel sommige gedeeltes van de Muur in verval zijn geraakt of verdwenen zijn, behoort de Chinese Muur door haar architectonische grootsheid en historische betekenis nog steeds tot één van de mooiste bezienswaardigheden ter wereld.

De Chinese Muur moet je natuurlijk gezien hebben als je naar China gaat, terwijl Badaling een must-see is als je naar de Chinese Muur gaat. Badaling is het best bewaarde en compleetste gedeelte van de Chinese Muur en daardoor ook het populairste, zelfs onder wereldleiders. 

Programma: 

Geniet van een volledige dag die in het teken staat van de Chinese Muur met een privégids, waarbij gebruikt wordt gemaakt van de trein en de metro.  

De dag begint om 07:00 wanneer de gids je komt ophalen, vervolgens wordt de metro genomen om daarna met de trein naar Badaling te gaan. Je kunt onderweg genieten van het prachtige uitzicht van de Guan Valley Scenic Area, naar Juyongguan gaan of jezelf laten onderdompelen in de wonderlijke wereld van de honderd jaar oude Beijing-Zhangjiakou-spoorweg, ontworpen door de bekende Chinese ontwerper Zhan Tianyou (1861- 1919).

Badaling is één van de mooiste en prachtigste delen van de Chinese Muur in Beijing, het wordt gezien als het best bewaarde gedeelte van de Grote Muur uit de Ming-dynastie tevens heeft het een originele uitstraling.

Tegenwoordig is Badaling verdeeld over twee gebieden: noord en zuid. De meeste toeristen prefereren het noordelijke gedeelte waar de hoogste wachttoren ( toren nr. 8) zich bevindt. In het noordelijke gedeelte is ook de kabelbaan aanwezig. Vele toeristen kiezen ervoor om eerst het noordelijke gedeelte te beklimmen en vervolgens de kabelbaan naar beneden te nemen. De kabelbaan gaat tussen toren 8 en toren 9 omlaag.

Tips voor maaltijden: 

Er zijn veel maaltijden waar je uit kan kiezen, wat gewoon in de buurt van de ingang van de Chinese Muur te vinden is.  Zowel lokaal Chinees eten als westers eten is er rijkelijk aanwezig.  De Subway en McDonald`s zijn ook beschikbaar, die kan je nabij de uitgang vinden.

Je kan de trein en de metro terug nemen naar de stad en vervolgens genieten van je welverdiende vrije tijd. 

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice (metro en trein)
  • Entree voor de bezienswaardigheden

Opmerking: 
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!