City fietstour

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Fietsen is één van de beste manieren om Beijing te bezoeken. Het is een veilige, gezonde, gemakkelijke, zuinige en ook nog eens milieuvriendelijke manier van reizen. 
Beijing behoort met haar glansrijke geschiedenis van meer dan 600 jaar tot één van de aantrekkelijkste oude steden ter wereld. In Beijing zijn er prachtige parken en als je houdt van historische architectuur en wonderen op het gebied van religie en wetenschap, ben je er helemaal op je plek. Tijdens onze dagtrip ontdek je de mooie zijstraatjes alsmede de doorgangen, parken, bezienswaardigheden en tempels van het oude Beijing. Met de Beijing Fietstocht ontdek je prachtige plekken op een leuke manier!

Programma:
De lokale gids haalt je op om 08:30 in de lobby van het hotel, waarna je de metro neemt naar het hutong-gebied nabij de Drumtoren. Daar staan de fietsen voor je klaar en kan de dag beginnen. 
Onder begeleiding van onze toegewijde Engelssprekende gids kom je erachter waarom de fiets de perfecte keuze is om een goede indruk te krijgen van het oude gedeelte van de stad. 
Onze reizen zijn ontworpen om jouw Beijing-ervaring onvergetelijk te maken! 

Hoogtepunten: 
Lama tempel, Confucius tempel en de Keizerlijke Academie (Guozijian), Hutongs, Houhai Meer en de Lotusmarkt

Route:
De dagtrip begint in de hutongs nabij de Drumtoren, waar je veel plaatselijke bewoners zult zien op de route door de hutongs richting de Lama tempel. Onderweg zal de gids je informeren over de geschiedenis en het lokale leven van Beijing. 

Een Hutong is een ommuurde traditionele wijk met vele nauwe straatjes, en is typerend voor Beijing. Daar waar de stad zich snel ontwikkelt, verdwijnen deze traditionele wijkjes juist snel. In de Hutongs vind je veel traditie en historie terug. Sommige Hutongs zijn meer dan 700 jaar oud. De fiets is de beste keuze om deze “tijdloze doolhoven” nabij de Drumtoren en de Verboden Stad te ontdekken.

Fiets tot aan de Lama tempel en neem ook vooral een kijkje binnen (entree is inclusief), vervolg je weg naar het westen over de Chengxian Street, die aan de linkerkant geflankeerd wordt door de Confucius tempel en de Keizerlijke Academie. Fiets vervolgens de straat helemaal af tot je niet meer verder kunt, je komt dan uit bij de Annei Dajie Street. Je fietst vervolgens richting het zuiden over de Annei Dajie Street tot aan de zogenaamde Jiaodao Kou-kruising. Op de kruising ga je rechts richting de Gulou East Street. Je komt nu langs de Drumtoren en bezoek ook vooral het mooie Shichihai-gebied (“het meer van de tien tempels”)  waar prachtige Hutongs en de Yindingbrug te bewonderen zijn.

Fiets terug naar de Drumtoren waar je je fiets weer kunt inleveren. Nadien neem je samen met de gids de metro naar het hotel. 

 

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Transferservice (Metro) en de huur van de fietsen
  • Entree bezienswaardigheden

Opmerking: 
Privéauto/ privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!