Chengdu - Jiuzhaigou Valley

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Jiuzhaigou staat bekend als “het Sprookjesland” en beschikt over spectaculaire landschappen waaronder blauwe meren, watervallen, groene bossen en bergen met eeuwige sneeuw. Je kunt in dit gebied ook de volksgewoontes van de Tibetaanse en de Qiang-minderheden zien. Veel filmregisseurs hebben hier hun film opgenomen onder andere de Oscar winnende films Crouching Tiger, Hidden Dragon van Li An en natuurlijk Avatar van James Cameron.  

Dag: 
1
Chengdu – Jiuzhaigou

Je neemt de ochtendvlucht van Chengdu naar Jiuzhaigou. Onze lokale gids ontmoet je op het vliegveld waarna de transfer naar Huanglong Scenic and Historical Interest Area plaatsvindt, een parel van China`s natuurlijke omgeving.

Huanglong ligt ten noordwesten van Sichuan, in de Songpan provincie en staat bekend om zijn kleurrijke meren, besneeuwde bergtoppen, gletsjers, berglandschap, diverse bosecosystemen, watervallen en warmwaterbronnen. De kleurige vijvers van verschillende grootte en vormen, tonen verschillende kleuren zoals geel, blauw, groen en bruin. In dit sprookjesland bevindt zich ook een oude tempel genaamd Huanglong Monastery. De tempel is gebouwd tijdens de Ming-dynastie(1368- 1644). Als je de tempel bezoekt, kun je er even uitrusten.

Na het bezoek ga je verder naar Jiuzhaigou voor een verblijf van twee nachten.

Dag: 
2
Jiuzhaigou Valley

Vandaag staat in het teken van een volledige dag sightseeing naar Jiuzhaigou Vallew Scenic and Historic Interest Area. De bekende Jiuzhaigou Valley is een 35 kilometer lange vallei met veel natuurlijke schoonheid. Er zijn 3 belangrijke valleien op een hoogte van 2500 meter. Het sprookjesland beslaat een oppervlakte van 60.000 hectares met daarin goed beschermde oerwouden, 108 kristalheldere meren, groene bergen en prachtige watervallen. De bekende bezienswaardigheden die op het programma staan zijn het Multi colored Lake, de waterval van Nuorilong, het Lange Meer en het Parelmeer.  

Het Multi colored Lake is het kleinste en kleurrijkste meer van Jiuzhaigou Valley, en staat bekend vanwege de vele kleuren en helderheid van het meer. Je ziet de kleuren azuur, lichtgroen en oranje in hetzelfde meer. De waterval van Nuorilang is een van de mooiste watervallen van de vallei. Nuorilang betekent “majestueuze en grote waterval”. `s Morgens kun je veel regenbogen zien die als het ware over de waterval hangen, hetgeen de waterval nog charmanter maakt. Eenmaal bij het Lange Meer zie je het S-vormige meer kronkelen door de vallei. In het kristalheldere water zie je de reflectie van  besneeuwde bergtoppen, groene bossen, blauwe lucht en witte wolken.

Het Parelmeer is een prachtig meer wat erg rijk is aan mineralen. Het heldere water stroomt naar beneden richting het lichtgele strand, waarbij druppeltjes als parels glanzen in de zon.  

Dag: 
3
Jiuzhaigou Valley - Chengdu

Transfer naar de luchthaven voor de vlucht naar Chengdu. Bij aankomst word je hartelijk ontvangen door je lokale gids en vindt de transfer plaats naar jouw hotel in de binnenstad.

Inbegrepen: 
  • Lokaal 3/4* hotel met dagelijks ontbijt. 
  • Engelstalige privégids en privébus.
  • Entree bezienswaardigheden
  • Milieuvriendelijke bus in de scenic zone
  • Retourvlucht Chengdu – Jiuzhaigou

 

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!