Binnen Mongolië

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Binnen Mongolië heeft een bijzonder natuurlijk landschap, een lange geschiedenis en een schitterende cultuur. Er zijn vele historische bezienswaardigheden in dit gebied zoals het Genghis Khan Mausoleum. 
Maar wat Binnen Mongolië het meest aantrekkelijk maakt, is uiteraard haar natuurlijke schoonheid. Je ervaart hoe het aanvoelt temidden uitgestrekte graslanden zoals het Huitengxile Grasland. Paddestoelachtige yurts, een heldere hemel, de frisse lucht, het glooiende gras, de kudden die zich als witte wolkjes over de uitgestrekte graslanden verplaatsen: het draagt allemaal bij tot het ontstaan van een zeer rustgevend landschap.

Tijdens je bezoek aan deze bijzondere regio heb je de gelegenheid om heel wat typische activiteiten uit te proberen zoals het Mongools worstelen, paard- en kameelrijden, een traditioneel gezien bezoeken en te genieten van Mongoolse zang en dans. In Binnen Mongolië kan je eveneens de woestijn, bijvoorbeeld de Kubiqi Woestijn, intrekken.

Dag: 
1
Aankomst Hohhot

Verwelkoming door gids en chauffeur op de luchthaven of aan het treinstation.

Daarna transfer naar het hotel. Geniet van een City Tour met onder meer de Dazhao Tempel. De rest van de dag is vrij.

Dag: 
2
Hohhot – Het Huitengxile Grasland (B)

Ontbijt. Je ontmoet de gids in de lobby van het hotel en daarna rij je naar het Huitengxile Grasland.

Bij aankomst Huitengxile Grasland heb je de keuze uit een uitgebreid aanbod van activiteiten zoals paard- of kameelrijden, schieten, hiking, Mongools worstelen of mee dansen en zingen in de open lucht.

Een wandeling op de Aobao berg brengt je naar de yurts van de lokale Mongoolse herders. Als wandelaar ervaar je hier de traditionele Mongoolse levensstijl, je bezoekt de yurt van een Mongoolse herder en je probeert de exotische smaken van de Mongoolse "zuivelproducten", van hazenmelkwijn tot gefermenteerde melk en Mongoolse melkthee.

Overnachting in een Yurt temidden het Grasland.

Dag: 
3
Huitengxile Grassland – Kubuqi Woestijn (B)

In de ochtend ontmoet je de gids en je rijdt samen naar de Kubuqi Woestijn. Het is een transfer van ongeveer 4 uur.

Bij aankomst bezoek je de nagalmende zandbaai en ga je kameelrijden in de woestijn. Het verbazingwekkende woestijnlandschap, de fluisterende zandduinen, zandmeren en oases vormen een prachtige decor. Dit is een fantastische plek voor fotografie.

Overnachting in een resort in de buurt.

Dag: 
4
Kubuqi Woestijn - Genghis Khan Mausoleum - Hohhot (B)

In de ochtend retour naar Hohhot en tijdens deze terugreis bezoek je het Genghis Khan Mausoleum.

Bij aankomst check-in hotel en de rest van de dag is vrij. Overnachting in Hohhot.

Dag: 
5
Vertrek Hohhot (B)

Transfer naar luchthaven / treinstation en naar de volgende bestemming!

Inbegrepen: 
  • Prive Engelssprekende gids
  • Transfer service met gids en prive van
  • Entreegelden van de vermelde bezienswaardigheden
  • Traditionele stijl Guesthouse of 3 sterren hotels, twin kamer delend met dagelijks ontbijt

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!