Beijing - Luoyang per trein

×

Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /data/sites/web/hellowbe/subsites/chinareizeninfo.hellow.be/includes/menu.inc).

Luoyang ligt in de westelijke provincie Henan, nabij de Gele Rivier en is omgeven door bergen en vlaktes. De stad wordt beschouwd als de bakermat van de Chinese beschaving gezien het voor 13 dynastieën de hoofdstad was. Luoyang is een bekende toeristische bestemming in centraal China vanwege de werelderfgoederen de Grotten van Longmen en  het wereldberoemde Shaolin-klooster.

Dag: 
1
Beijing - Luoyang met hogesnelheidstrein

Op de eerste dag krijg je je tickets waarna we met de metro naar het treinstation gaan. Privéauto en/of privébus is op verzoek beschikbaar tegen een meerprijs.
Eenmaal in Luoyang word je hartelijk ontvangen door jouw lokale gids, die je begeleidt naar het hotel. Nadat je de binnenstad van Luoyang heb bezocht nemen we nog een kijkje bij de Baimatempel

Overnachting in Luoyang. 

Dag: 
2
Luoyang - Shaolin-Tempel - Kungfu (B)

In de ochtend rijden we naar het beroemde werelderfgoed genaamd Shaolin-Tempel, ook bezoeken we Pagoda Forest. De Shaolin-Tempel werd gebouwd in het jaar 495 tijdens de Noordelijke Wei-Dynastie en wordt beschouwd als de geboorteplaats van de Shaolin Martial Art. Tevens wordt de tempel, die in het beboste gebied aan de voet van de berg Songshan is gelegen, beschouwd als de bakermat van het Chinese zenboeddhisme. 

Het Pagoda Forest is een van de belangrijkste toeristische attracties in de omgeving. In totaal beslaat het een oppervlakte van zo`n 20.000m2 en staan er 231 prachtige oude pagodes. Die werden vroeger gebruikt om de lokale monniken te herdenken en te eren. 

Nadat je je ogen hebt uitgekeken bij de Shaolin-Tempel en Pagoda Forest, staat er een kungfudemonstratie op het programma. De ervaren Shaolin Kungfu Masters zullen je in een paar uurtjes de beginselen van het kungfu aanleren. 

Dag: 
3
De Grotten van Longmen - vertrek Luoyang (B)

In de ochtend vindt de transfer naar de Grotten van Longmen plaats.

De Grotten van Longmen (letterljk: De Drakenpoort-Grotten) zijn een van de vier mooiste grotten in China. Je komt er vele boeddhistische standbeelden tegen – in verschillende soorten en maten – die het rijke boeddhistische verleden van tussen de 4de  en 12de eeuw uitbeelden. Nadien vertrek je terug vanuit Luoyang.

Inbegrepen: 
  • Engelstalige privégids 
  • Tickets hogesnelheidstrein van Beijing naar Luoyang
  • Entree bezienswaardigheden
  • Kungfu Show en Kungfu-lessen 
  • Centraal gelegen 3 sterren hotel in Luoyang met dagelijks ontbijt
  • Privéauto of bus in Luoyang 
  • Transferservice voor metro (in Beijing), onder begeleiding van een privégids.

 

Zin in een avontuur?

Neem vandaag nog contact op!